Elevii de la Școala ”Nicolae Iorga” au plantat bulbi de lalea în Lunca Argeșului

de | 10.11.2023 17:09 | Pitești, Administrație

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a felicitat pe toți cei implicați în acțiunea de plantare a 1500 de bulbi de lalele în Parcul Lunca Argeșului. Îndrumați de cei de la Salpitflor Green, elevii Școlii Gimnaziale “Nicolae Iorga” au plantat 1500 de bulbi de lalea.

”Cu multă energie, sub atenta îndrumare a specialiștilor din cadrul Societății Salpitflor Green SA, s-au antrenat în activități de întreținere peisagistică și de plantare a mai multor soiuri de lalele.

Harnici și plini de voie bună au plantat peste 1.500 de bulbi. Elevii se vor întoarce în primăvară pentru a-și admira munca.

Pentru că au învățat să planteze corect bulbi de lalea, elevilor le-au fost oferiți bulbi de Tulipa Pitești pe care îi vor planta în grădinile lor.

Prin intermediul unor astfel de acțiuni ne dorim să dezvoltăm o atitudine responsabilă în rândul tinerilor și să-i determinăm să devină activi în acțiunile de protejare a mediului.

Felicitări tuturor pentru activitatea de astăzi!”, a fost mesajul transmis de Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Prefectul Radu Perianu: „Spitalul de Urgență Pitești riscă să rămână fără medici ATI!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești