A „uitat ” de ordinul de protecție și s-a dus peste fosta concubină

de | 10.11.2023 17:10 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 26 de ani, din Negrași, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a încălcat ordinul de protecție și s-a dus peste fosta concubină.

Evenimentul a avut loc ieri, 09 noiembrie, în jurul orei 12 :00, când tânărul a fost prins în flagrant de polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu, care ce se aflau în proximitatea Școlii Gimnaziale din aceeași localitate.

În ziua de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 12 :00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu, care ce se aflau în proximitatea Școlii Gimnaziale din aceeași localitate, au depistat în flagrant un bărbat de 26 de ani, din Negrași, care a încălcat interdicția de a se apropia de fosta concubină, stabilită prin ordin de protecție.”, transmite IPJ Argeș

Ulterior, tânărul a fost condus la sediul poliției pentru cercetări.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție.

După administrarea probatoriului, tânărul de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 10 noiembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto descriptiv accentîngorj.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Trei tineri au fost reținuți după ce au înscenat un accident cu trei mașini de lux

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Negrași | Rociu

Ultimele articole