Elevul unui liceu a fost prins cu un pistol cu gaz şi proiectile, ascunse în bancă!

de | 11.03.2024 22:39 | Știri, Eveniment

Un minor de 17 ani, din Lupeni, judeţul Hunedoara, elev al unui liceu, a fost prins de poliţişti, în timpul unui control, cu un pistol cu gaz şi proiectile, ascunse în bancă, sub cărţi.

Tânărul că avea arma la el pentru a o duce, după cursuri, unei persoane pentru lucrări de întreţinere.

Astăzi, 11 martie a.c., ca urmare a efectuării unei razii în municipiul Lupeni, poliţiştii Biroului Ordine Publică au identificat, într-o sală de clasă a unui liceu, un elev în vârstă de 17 ani care deţinea (în bancă, mascat sub cărţi) un pistol cu gaz şi 9 proiectile tip bilă. Acesta a declarat a introdus pistolul în sala de clasă întrucât intenţiona ca, după orele de curs, să îl ducă unei persoane pentru a efectua o lucrare de întreţinere”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Pistolul a fost ridicat şi urmează a fi expertizat de către specialiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Hunedoara, în funcţie de concluziile cărora urmează a se lua măsurile legale.

Se pare că este vorba, cel mai probabil, despre o armă neletală.

sursă foto olt-alert.ro/ descriptiv.

Citiți, de asmenea, pe anchetaonline.ro

Un argeșean s-a ales cu dosar penal, după ce a condus fără drept!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole