Emanuel Soare: ”La mulți ani, români de pretutindeni!”

de | 01.12.2022 11:32 | Știri, După subiect, Județean, Politic

O delegație a partidului Forța Dreptei Argeș, condusă de președintele Emanuel Soare și deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte la nivel național, a participat, astăzi, la manifestările din Pitești, dedicate Zilei Naționale. Potrivit informării transmise, delegația Forța Dreptei Argeș a depus o coroană de flori, la Cimitirul Eroilor, în cinstea eroilor neamului, care s-au jertfit pentru libertate și pentru integritatea teritorială a țării.

“Se cuvine ca în această zi să ne aducem aminte de toţi cei care au căzut pe câmpurile de bătălie şi au apărat interesele țării şi ale poporului român, făcând astfel posibilă Marea Unire din 1918. De asemenea, suntem recunoscători militarilor români care ne oferă siguranță și ne reprezintă cu onoare în NATO, într-un context de securitate complicat, cu războiul la granițele noastre. În această zi, trebuie să fim cu gândul la lucrurile care contează în viaţa noastră, lucrurile care ne unesc şi nu la cele care ne dezbină. Cu ocazia Zilei Naționale a României vă transmit cele mai sincere urări de bine, sănătate și vă doresc un viitor prosper și fericit. La mulți ani, români de pretutindeni!”, a transmis președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare.

Sursă foto: Forța Dreptei Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Adrian Miuțescu, despre OUG privind energia: Am asistat la un simulacru de dezbatere parlamentară

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Emanuel Soare

Ultimele articole