Este doliu la Universitatea din Pitești! O tânără profesoară s-a stins din viață

de | 09.11.2022 10:02 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Pitești

Este doliu la Universitatea din Pitești, după ce o tânără profesoară s-a stins din viață la numai 41 de ani.

Este vorba despre Florina Uleanu, lector universitar la specializarea Inginerie- Horticultură, care se lupta cu boala secolului, cancer.

Anunțul trist a fost făcut de către soțul cadrului universitar, Marian Uleanu:

Cu durere în suflet de neimaginat va spun ca Florina a pierdut bătălia cu aceasta nemiloasa și perfida boala numita cancer.
Rămas bun scumpa mea soție Florina Uleanu , te-am iubit enorm și am sa continui să te iubesc câte zile voi avea”, este mesajul dureros al soțului profesoarei.

După aflarea veștii nefericite, rectorul Universității din Pitești, Dumitru Chirleșan, a transmis condoleanțe familiei îndurerate:

Universitatea din Pitești mai pierde un cadru didactic dedicat, un suflet mare, un OM cu mare dăruire didactică și vai, din nefericire, atât de tânăr.
Zbor lin spre rai, Florina Uleanu …
Dumnezeu să îți odihnească în pace, sufletul.
Condoleanțe familiei îndurerate…”, a transmis Dumitru Chirleșan.

Trupul neînsuflețit al Florinei Uleanu a fost depus, marți seara, la capela bisericii Sfinții Martiri Brancoveni din Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) 12 persoane evacuate dintr-un bloc din Pitești! Fum înecăcios după izbucnirea unui incendiu

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole