(VIDEO) 12 persoane evacuate dintr-un bloc din Pitești! Fum înecăcios după izbucnirea unui incendiu

de | 09.11.2022 08:17 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Pitești

Așa cum vă anunțam seara trecută, locatarii unui bloc din Pitești, de pe strada Frații Golești, au trecut prin clipe de panică.

Oamenii au ieșit în stradă după ce scara și apartamentele lor s-au umplut de un fum înecăcios. Pompierii au ajuns acolo imediat și spun că a luat foc un tablou electric într-un magazin situat la parterul blocului.

Oamenii s-au alertat unul pe celălalt când au simțit miros de fum. Au iesit pe scară care era efectiv inundată de un fum negru, înecăcios. Imediat au sunat la 112, dar și-au luat familiile și au ieșit în fața blocului.

Pompierii au ajuns acolo cu mai multe autospeciale și au depistat ca și cauză a incendiului un tablou electric aflat la parterul blocului, într-un spațiu comercial.

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, 12 locatari de la etajele superioare, respectiv 6 până la 8, s-au autoevacuat, după ce fumul s-a propagat pe coloana de aerisire de la băile locuințelor.

Au fost solicitați angajații firmei de distribuție a energiei electrice care au oprit curentul pentru a se putea interveni.

Locatarii s-au temut de o explozie având în vedere faptul că nu știau ce se află în interiorul spațiului comercial. Intervenția durat aproximativ o oră, timp în care și traficul pe strada din fața blocului, una dintre cele mai circulate din Pitești, a fost afectat.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Panică într-un bloc din Pitești! Locatari evacuați

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole