anchetaonline.ro

Prim-procurorul adjunct al Parchetului Piteşti pleacă la DIICOT

de | 09.11.2022 07:30 | Eveniment, Pitești, Știri

Cosmin Cristescu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, face un pas important în carieră. Luna trecută, acesta a susţinut interviu pentru a-şi continua activitatea ca procuror DIICOT. În şedinţa de săptămâna trecută, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a avizat favorabil, cu unanimitate de voturi, numirea la Direcţia de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a 11 procurori declaraţi admişi la interviul organizat în data de 18 octombrie 2022, printre aceştia figurând şi procurorul piteştean Cosmin Cristescu.

În urmă cu doi ani, magistratul Cosmin Cristescu a fost delegat prim-procuror adjunct al  Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, funcţie pe care şi-a adjudecat-o ulterior prin concurs, cu nota 9. Cosmin Cristescu este procuror de şase ani, decretul pentru numirea sa la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti fiind semnat de preşedinte în ianuarie 2016.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Procurorul-şef al DNA Piteşti, Marius Ştefan – implicat într-un accident spectaculos

Citește articolele pe același subiecte: Cosmin Cristescu | CSM | DIICOT
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: