anchetaonline.ro

Procurorul-şef al DNA Piteşti, Marius Ştefan – implicat într-un accident spectaculos

de | 02.11.2022 21:30 | Știri, Eveniment, Importante

Luni 24 octombrie, în faţa Hotelului Ramada a avut loc un accident de circulaţie, în care au fost implicate două maşini. Una dintre ele a sfârşit cu roţile în sus, după ce autoturismul s-a răsturnat în giratoriul din zona Podul Viilor. Cealaltă maşină, care nu pare să fi fost nici măcar şifonată, era condusă de nimeni altul decât procurorul-şef al DNA Piteşti, Marius-Ionel Ştefan.

masina rasturnata accident sef dna

Potrivit informaţiilor transmise în timp real de ISU Argeş – care a trimis la faţa locului o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD – accidentul, în ciuda spectaculozităţii sale, s-a dovedit din fericire unul uşor. Şoferul autoturismului răsturnat, un tânăr de 28 de ani, a fost singurul care a suferit răni uşoare la mână, după ce a primit primul ajutor de la echipajul SMURD, acesta refuzând transportul la spital.

Marius stefan langa masina SMURD

Şeful DNA Piteşti a asistat la intervenţiile salvatorilor

Evenimentul rutier a fost intens comentat pe paginile de trafic din Piteşti, la discuţii participând inclusiv persoane care susţin că au fost martori ai accidentului: „Au scos șoferul din mașină, mașina a zburat efectiv…  așa se întâmplă când forțezi giratoriul…” – a povestit o tânără, care a adăugat, într-un alt comentariu, că nu şoferul maşinii răsturnate ar fi fost de vină.

În minutele ce au urmat accidentului, şeful DNA Piteşti a asistat la intervenţiile salvatorilor şi a răspuns întrebărilor poliţiştilor trimişi pentru cercetarea la faţa locului, după cum se vede în numeroasele imagini surprinse de şoferii aflaţi în trafic la momentul respectiv. Accidentul a provocat un nou blocaj în zona Podul Viilor, cu atât mai mult, cu cât acesta s-a petrecut la o oră de vârf, când circulaţia în zonă era intensă, coloanele de maşini întinzându-se pe sute de metri, coada fiind până în zona blocurilor de la Mărăcineni.

masina procurorului dna marius stefan - Procurorul-şef al DNA Piteşti, Marius Ştefan - implicat într-un accident spectaculos

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Descinderi la băncile din România! Suspiciuni de manipulare a ROBOR

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DNA Pitesti | Marius Ionel Ştefan | Ramada