Restricții de trafic pe A1 București-Pitești

de | 09.11.2022 09:23 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Național, Pitești

Șoferii care vor circula, astăzi, pe Autostrada A1 pe sensul Pitești-București, trebuie să știe că sunt restricții de circulație în intervalul orar 07:00-18:00. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, se efectuează lucrări de asfaltare, iar traficul este restricționat pe prima bandă între kilometrii 83 și 82.

Conducătorii auto sunt rugați să circule cu prudență.

Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii, semnalizând din timp această intenție. Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență!”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Foto descriptiv Romania Libera

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Anunț oficial! Chinezii vin la Uzina Dacia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole