anchetaonline.ro

El este tânărul care și-a pierdut viața în accidentul de la Coșești. Avea 21 de ani

de | 11.06.2023 21:30 | Știri, Eveniment, Județean

El este tânărul care și-a pierdut viața în accidentul de astăzi, în localitatea Coşeşti.

George Ciucă avea doar 21 de ani.

Acesta se afla la volanul unei mașini puternice, un BMW X6 și se pare că a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu un pom, gardul unui imobil și un autoturism parcat.

În urma impactului puternic tânărul a fost încarcerat și scos dintre fiare de către echipajul de descarcerare aflat la fața locului și predat echipajului medical.pentru a fi resuscitat. Din păcate, după aproximativ o oră s-a declarat decesul tânărului.

George a lăsat în urma lui numai lacrimi și durere.

Fara titlu - El este tânărul care și-a pierdut viața în accidentul de la Coșești. Avea 21 de ani

Mesajele în mediul online au început să curgă, vestea morții tânărului din Argeș șocându-i pe toți cei care l-au cunoscut.

Copilul meu, puterea mea nu mai e, mami și tati o sa te iubească toata viata!”, a scris plină de durere mama lui George.

Și sora tânărului a postat un mesaj extrem de emoționant:

Astăzi sufletul meu a plecat, bucuria și mândria familiei mele a plecat, Dumnezeu a vrut sa ni-l ia și nu o sa știm niciodată de ce el, era pâinea lui Dumnezeu un copil cu suflet bun și cu toată viața înainte… nu îmi vine sa cred ca am ajuns sa scriu asta despre fratele meu. Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa te apere frățiorul meu ca aici nu a mai vrut sa te apere, vei fi cu noi si in inimile noastre toată viața ai fost cel mai bun frate, prieten si copil ne ai făcut mândrii de tine si de sufletul pe care îl ai in fiecare zi. Te iubim enorm de mult !

 

Va mulțumesc din suflet pentru mesajele voastre, dar o sa va rog sa nu îmi mai scrieți, ne este foarte greu și nu pot vorbi încă despre fratele meu la trecut. Va voi tine la curent când îl vom aduce acasă pentru cine dorește sa-i fie alături pe ultimul drum”, a scris sora lui George pe contul de facebook. 

 

Foto: Antena 3 CNN și Facebook

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident grav la Coșești! Un tânăr și-a pierdut viața!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: