Etapa județeană. Concursul Național ”Memoria Holocaustului”, la Liceul Teoretic ”Ion Cantacuzino” Pitești

de | 30.04.2023 11:40 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

Etapa județeană a Concursului Național ”Memoria Holocaustului” se va desfășura sâmbătă, 13 mai 2023, la Liceul Teoretic ”Ion Cantacuzino” Pitești, cu începere de la ora 09:00 (elevii vor fi prezenți la ora 08:30), anunță Inspectoraul Școlar Județean Argeș.

Pot participa elevi din clasele a VII-a, a X-a și a XI-a. Conform metodologiei, elevii vor avea asupra lor carnetul de elev cu fotografie, semnat de directorul unității de învățământ și vizat pentru anul în curs și CI/Certificat de naștere (copie), pix sau stilou cu cerneală de culoare albastră, materiale pentru desen – clasa a VII-a. Concursul va avea o probă scrisă (durata – 60 minute) și o probă practică (durata – 90 minute). Tabelul cu elevii participanți, semnat și stampilat, precum și în format editabil, trebuie transmis până la data de 9 mai 2023, ora 16.00. În acest an nu se organizează etapa națională a concursului ”Memoria Holocaustului”.

Foto descriptiv. Sursa foto: Ziarul National

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Încă o premieră la nivel național pentru Spitalul Județean de Urgență Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Inspectoratul Școlar Județean Argeș

Ultimele articole