Explozie într-un chioșc de ziare. Vânzătoarea de 70 de ani a pornit o butelie pentru a se încălzi

de | 29.11.2023 19:29 | Național, Eveniment

O femeie de 70 de ani a trăit, astăzi, clipe de groază, după ce chioșcul de ziare la care era angajată a explodat. În urma evenimentului, chioşcul a fost distrus în totalitate, iar un autoturism din apropiere a fost avariat.

Incidentul nefericit a avut loc în jurul orei 8.30, în Sectorul 2 al Capitalei. Speriați de flăcări, cei din jur au sunat imediat la 112.

În urma apelului, la fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și echipaje de pompieri care au lichidat incendiul.

Potrivit news.ro, totul ar fi pornit de la o butelie pe care femeia a pornit-o în interior, cu scopul de a se încălzi. Ulterior, chioșcul a fost cuprins de flăcări și a explodat.

page - Explozie într-un chioșc de ziare. Vânzătoarea de 70 de ani a pornit o butelie pentru a se încălzi

Din fericire, nu au existat victime, însă chioșcul unde se comercializau ziare și cărți a ars în totalitate. De asemenea, și un autoturism parcat în proximitate a fost avariat.

Astfel, poliţiştii Secţiei 7 care s-au deplasat cu operativitate la faţa locului au identificat o femeie, în vârstă de 70 de ani, angajata unui chioşc de ziare, iar din primele cercetări s-a stabilit că femeia ar fi pornit o butelie în interiorul chioşcului pentru a se încălzi, moment în care a luat foc. La faţa locului s-au deplasat şi echipaje de pompieri, care au lichidat incendiul, iar în urma acestuia, chioşcul unde se comercializau ziare şi cărţi a ars în totalitate, fără a se extinde la alte imobile şi fără a exista victime omeneşti”, transmite Poliţia Capitalei

Din fericire, nu au existat victime, însă chioșcul unde se comercializau ziare și cărți a ars în totalitate. De asemenea, și un autoturism parcat în proximitate a fost avariat.

@floriceafar

♬ sunet original – Flori Ceafar

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

Sursă foto: antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Prins în trafic beat la volan și fără asigurare la autoutilitară. A încercat să mituiască polițistul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București