Prins în trafic beat la volan și fără asigurare la autoutilitară. A încercat să mituiască polițistul

de | 29.11.2023 18:38 | Național, Eveniment

O mie de lei și o sută de euro sunt sumele de bani cu care un conducător auto a încercat să mituiască un polițist, pentru a scăpa de probleme.

Astăzi, 29 noiembrie, un agent de poliție din cadrul IPJ Ilfov -Poliția Orașului Voluntari – Formațiunea Rutieră l-a oprit pe șofer în zona localității Afumați, pentru un control.

Pentru că nu deținea asigurare obligatorie pentru autoutilitara la volanul căreia se afla și era băut, șoferul s-a gândit să îi ofere agentului 1.000 de lei și 100 de euro pentru a nu-l sancționa și a nu-l testa cu aparatul etilotest.

Polițistul a refuzat sumele de bani și a sesizat cadrul Direcția Generală Anticorupție. Șoferul este acum cercetat pentru dare de mită.

În cursul zilei de astăzi, 29.11.2023, un agent de poliție din cadrul IPJ Ilfov – Poliția Orașului Voluntari – Formațiunea Rutieră a apelat sistemul Call-center anticorupție – 0800.806.806 sesizând faptul că, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, un conducător auto i-a oferit sume de bani cu titlu de mită pentru a-l determina astfel să nu aplice măsurile legale.”, transmit reprezentanții DGA

Foto descriptiv 11plus.ro

Citiți. de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragedia de la Crevedia. Patronii staţiei GPL, plasaţi în arest la domiciliu

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DGA

Ultimele articole