Expoziție de 9 Mai a tancurilor distruse, pe străzile Kievului

de | 09.05.2022 20:05 | Eveniment, Național, Știri

Cu ocazia zile de 9 Mai, ucranienii au expus epave rusești

Ucrainienii au expus, luni, cu ocazia zilei de 9 Mai, epave rusesti pe o strada din centrul Kievului. Printre ele s-au enumerat mașini militare dar și bucăți dintr-un avion militar rusesc. Ucrainienii au dorit sa sărbatorească” astfel, ocazia zilei de 9 Mai.

La aceasta parada” s-au regasit bucăți dintr-un avion doborât pe 2 martie, pe raza satului Vîșegrad. Sub denumirea sa, SU 25 SM, se crede ca a fost folosit pentru bombardarea orașului Irpin. Acesta, împreuna cu mai multe transportatoare blindate au fost amplasate în fața Muzeului Național Militar – Istoric al Ucrainei.

Cu toate acestea, în urma mai multor restricții impuse luni, străzile din centrul Kievului au fost aproape goale, patrulele militare fiind suplimentate, anulând orice acțiune publică pentru data de 9 Mai.

Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident la Ștefănești! Victimă un pieton!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole