Fabrica de Mezeluri Matis, închisă temporar și amendată de ANPC! Alimente procesate în rugină și murdărie

de | 01.06.2023 12:15 | Știri, Eveniment, Național

O fabrică de mezeluri din Ilfov a fost închisă și amendată cu aproape 70.000 de lei, după ce inspectorii ANP au găsit mai multe nereguli în urma controalelor.

Mai exact, este vorba despre mezelăria Matis din localitatea ilfoveană 1 Decembrie, unde inspectorii ANPC au descoperit foarte multe probleme, inclusiv murdărie și rugină printre mezeluri, relatează antena3.ro

În urma verificărilor, inspectorii au descoperit că alimentele erau procesate în condiții insalubre, iar președintele ANPC, Horia Constantinescu, a transmis că au fost retrase de la vânzare peste patru tone de carne, în valoare de 62.000 de lei.

De asemenea, până când deficiențele vor fi remediate, ANPC a decis să închidă temporar unitatea pentru producție, precum și un restaurant și un magazin din zonă.

 

Matis - Fabrica de Mezeluri Matis, închisă temporar și amendată de ANPC! Alimente procesate în rugină și murdărie

foto Antena 3 CNN

Condițiile de procesare sunt cele pe care le vedeți în imagini, de la zone cu rugină și vopsea exfoliata, până la depozitarea cărnii în zona de acțiune a unor ventilatoare ne igienizate. Acolo unde este murdărie și rugină cu siguranță suprafața respectivă nu poate fi dezinfectata și întreținuta corespunzător”, a declarat Horia Constantinescu.

sursă foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșeanca Emilia Ghinescu, corp de invidiat la 44 de ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANPC

Ultimele articole