Se construieşte o fabrică de articole din plastic la Costeşti

de | 14.10.2023 10:00 | Din ediția tipărită, Costești, Economic, Importante

Kitisab Eurocomplex, companie locală specializată în amenajarea terenurilor cu gazon sintetic, intenţionează să îşi construiască propria hală de producţie. În acest sens, reprezentanţii societăţii au depus recent la Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş documentaţia în vederea obţinerii avizelor de mediu pentru construcţia unei fabrici de articole din material plastic.

Noua fabrică va fi construită în satul Broşteni

Investiţia urmează a fi realizată pe un teren în suprafaţă de 13.241 mp situat în satul Broşteni. Potrivit proiectului, se doreşte construirea unei hale care va avea și un birou administrativ cu funcţiunea de fabrică de producţie a articolelor din material plastic şi parcare pentru autoturisme. Imobilul va avea un spaţiu de producţie de peste 900 mp, proiectul prevăzând în acest spaţiu echipamente precum extruder, mașină de tipar flexographic, mașină pentru pungi rolă, mașină pentru pungi tip maiou, mașină pentru pungi rectangulare, mașină de pliat folie, mașină de măcinat deșeuri, linie de spălat fulgi de plastic, mașină de regranulat deșeuri, compresor cu șurub.

Kitisab Eurocomplex este o companie cu sediul în Bascov, administrată de Amalia Pricop, care oferă soluţii complete pentru terenurile de sport cu gazon artificial. Cu o experienţă de peste 10 ani, firma colaborează cu producători de gazon artificial din Olanda, Belgia, Germania și Cehia omologați FIFA. În trei ani, firma a crescut de la sub 300.000 lei afaceri anuale, la peste 9 milioane lei, printre cei mai importanţi clienţi ai companiei argeşene fiind Primăria Sectorului 3, pentru care Kitisab Eurocomplex SRL a realizat mai multe baze sportive şi terenuri de sport.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

General Trust Argeş construieşte noul terminal petrolier din portul Constanţa

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Agenția pentru Protecția Mediului Argeș | Costeşti | Kitisab Eurocomplex