Drona furată a junralistului Charlie Ottley, a fost găsită la Bacău!

de | 07.06.2022 19:37 | Știri, Eveniment, Național

Polițiștii au găsit drona furată a lui Charlie Ottley în Bacău . Cei trei tineri care au sustras, duminică seară, geanta cu echipamente a faimosului jurnalist, au fost găsiți și audiați. Aceștia au declarat că au abandonat drona în zona Hotelului Continental din Timișoara, după ce s-au speriat.

Din fericire, geanta a fost găsită de către un trecător, care ar fi luat-o acasă, la Bacău. După ce bărbatul a fost identificat de către polițiști, cu ajutorul camerelor de supraveghere, acesta a predat echipamentul. În prezent, geanta urmează să fie trimisă înapoi la Timișoara.

Știre inițială

Celebrul Charlie Ottley a fost jefuit duminică seară, de un grup de tineri, în Parcul Botanic din Timișoara după o ieșire cu mai mulți prieteni. Acesta este cunoscut de către publicul din România pentru seria Wild Carpathia și Flavours of Romania și a venit în țară pentru a filma un clip de promovare a județului Timiș, relatează Opinia Timișoarei.

Jurnalistului britanic a rămas fără echipamente esențiale de foto-video, printre care o dronă si mai multe accesorii fotografice, pe care le folosea la filmările clipului de promovare.

Din primele informații, trei tineri l-ar fi atacat pe Charlie Ottley când traversa Parcul Botanic, l-au îmbrâncit și i-au luat aparatura foto.

Jurnalistul ar fi încercat să alerge după ei, însă nu a reușit să îi prindă. Acesta a depus plângere la poliție, iar Consiliul Județean Timiș a anunțat că va ajuta demersurile jurnalistului britanic de a continua filmările de promovare. Din păcate, însă, odată cu echipamentul, au fost furate și materialele video care s-au filmat până în acest moment.

În această dimineață, 6 iunie, în jurul orei 03.00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în Parcul Civic din Timișoara unui bărbat i-a fost sustrasă o geantă care conținea o dronă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptei și tragerea acestora la răspunderea penală.”, spun reprezentanții IPJ Timiș, potrivit Express de Banat.

Acesta a făcut un apel către hoții care i-au furat bunurile, încercând să își salveze înregistrările. Jurnalistul speră că își va primi cardul cu „imagini de neprețuit”.

Am fost la momentul nepotrivit la locul nepotrivit. Ne uitam pe Google Maps, o mână a venit din spate, a luat rucsacul și pur și simplu a fugit”, a povestit Charlie.

În urmă cu o zi, Charlie Ottley chiar a făcut o postare pe contul său de Instagram, în care a precizat cât de mult iubește Aeroportul Internațional Timișoara, după ce a găsit un tonomat cu cărți.

Sursa Foto: Instagram charlieottley

Sursa Foto: Instagram charlieottley

Charlie Ottley a cumpărat o casă în România

Se cunoaște faptul că Charlie Ottley și-a dorit să cumpere o casă în România încă de când a venit prima dată în țară, însă nu ar fi avut suficienți bani, relatează Adevărul. Totuși, la momentul actual, acesta este proprietarul unei reședințe din zona Șirnea din județul Brașov. Ba mai mult, casa cumpărată de către jurnalist a fost și restaurată, după ce acesta a susținut că românii trebuie să prețuiască peisajele frumoase din țara noastră.

Aşa că mi-am închiriat locuinţa din Anglia şi am decis să mă mut permanent în România la începutul pandemiei. A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată să mă mut în România, iar acum mă trezesc în fiecare dimineaţă şi mă uit la Munţii Carpaţi şi mă ciupesc singur pentru că am senzaţia că visez”, a declarat jurnalistul, în decursul anului trecut,  pentru Adevărul.

Trei minori sunt bănuiți că ar fi furat geanta Charlie Ottley, în care se afla aparatura foto-video a jurnalistului, în timp ce acesta făcea filmări într-un parc ultracentral din oraş pentru promovarea oraşului şi a judeţului. Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara i-au identificat, azi după-amiaza, iar tinerii au fost duși la sediul Secţiei 1 Poliţie Urbană Timişoara, în vederea audierii.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara au reuşit identificarea şi depistarea, în zona Pieţei 700, a trei minori (doi băieţi şi o fată), cu vârste cuprinse între 10 ani şi 14 ani, care ar fi bănuiţi de sustragerea unei drone din Parcul Civic, din Timişoara, ce aparţinea unui bărbat”, a precizat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Sursa Foto: Instagram-charlieottley

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Munca la negru e în floare! Angajatori sancționați de ITM

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bacău | Banat | Charlie Ottley | Google | Timiș | Timișoara

Ultimele articole