Fals de identitate și fără permis – un tânăr a încercat să fraierească Poliția Rutieră Argeș

de | 19.09.2022 15:35 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 17 spre 18 septembrie, un bărbat de 28 de ani, din Stoenești a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, având dreptul de a conduce suspendat.

Mai mult de atât, potrivit comunicatului de presă, în timp ce era verificat de către polițiști, acesta a oferit alte date de stare civilă. Datele erau ale unei persoane cu drept de conducere valid.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru conducere fără drept și fals privind identitatea. De asemenea, verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Gigi Becali a câștigat procesul cu Poliția Română după ce a fost sancționat în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole