Familia Elodiei – În instanță pentru proprietatea din Argeș!

de | 18.07.2022 12:39 | Știri, Eveniment, Județean

Familia Elodiei Ghinescu deține o veche proprietate la Albeștii de Muscel, la 10 kilometri de Câmpulung Muscel, în județul Argeș. După cazul avocatei, fratele său a transformat această locuință într-o pensiune destinată turiștilor.

Familia Elodiei Ghinescu, femeia care a dispărut în urmă cu 15 ani fără urmă, este din nou în atenția presei. De data aceasta, cazul viează proprietatea sa din acte, care se află în județul Argeș. Chiar mama și fratele avocatei dispărute în anul 2007, au ajuns de curând în instanță, după ce un vecin a constatat că actele proprietății sale din Albeștii de Muscel nu corespund cu realitatea. Se pare că gardul familiei Ghinescu nu este poziționat în tocmai ca în acte, și că o altă familie din localitate ocupase fără drept o parte din proprietatea lui.

Astfel, familia avocatei dispărute, care a stârnit în urmă cu peste un deceniu un scenariu memorat de întreaga Românie, este adusă în instanță. Se pare totuși, că aceste cazuri sunt deseori constatate în zonele rurale, din cauza măsurătorilor superficiale ale parcelelor de teren.

Astfel, vecinul care a cumpărat teren lângă reședința natală a Elodiei, a luat decizia de a ataca în instanță contractul dar să dea în judecată autoritățile emitente: Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Câmpulung și Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Argeș.

În acest caz, instanța s-a văzut nevoită să apeleze la un specialist, cu scopul de a lămuri situația, pentru a elabora un raport de expertiză, pe baza căruia să poată lua o decizie. Într-un final, acesta a stabilit că gardul proprietății familiei Ghinescu trebuie mutat, conform documentelor analizate și a realității din teren. Decizia a fost luată acum câteva zile de magistrații de la Judecătoria Muscel și nu este definitivă.

În momentul de față, fratele Elodiei este obligat să mute gardul proprietății.

Admite în parte acţiunea aşa cum a fost modificată. Ia act de renunţare la judecarea capetelor de cerere privind revendicarea faţă de pârâţii R. Ileana şi S. Bogdan George. Consfinţeşte înţelegerea reclamanţilor cu pârâţii R. I. şi S. Bogdan George, consemnată în ,,TRANZACŢIA˝ semnată la data de 05.07.2022.

Stabileşte linia de hotar între proprietatea reclamanţilor şi proprietatea pârâtului Ghinescu Robert Constantin (fratele Elodiei Ghinescu, n.r.) pe aliniamentul dat de pct 14-16 din schiţa anexă 1 la raportul de expertiză Negru Gheorghe, pe care o omologhează. Ia act de renunţare la judecarea cererii privind plângerea împotriva încheierii de CF.nr …”, se prezintă în minuta ședinței de judecată.

 

Sursa foto sport.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu puternic în Argeș! Două gospodării afectate de flăcări!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | Muscel

Ultimele articole