Incendiu puternic în Argeș! Două gospodării afectate de flăcări!

de | 18.07.2022 12:13 | Știri, Eveniment, Județean

Pompierii de la Secția Costești și Punctul de Lucru Izvoru, alături de autoritățile locale, au intervenit noaptea trecută în localitatea Popești cu trei autospeciale pentru stins incendii, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, o cisterna cu apă și un buldoexcavator, în cazul unui incendiu violent întețit de vânt, care s-a manifestat în două gospodării.

La prima proprietate, flăcările au distrus o anexă din paiantă, acoperișul unei locuințe pe circa 80 mp și vegetație și gunoi menajer din curte.

La a doua proprietate, au ars o anexă construită din lemn, un fânar construit din paiantă, acoperișul unei locuințe pe aproximativ 80 mp și 10 anvelope.

La ambele proprietăți au mai fost afectate și elemente de mobilier, aparate electrice și electrocasnice.

Din fericire nu au fost victime ale incidentului, locatarii fiind evacuați de către vecini, după ce au sesizat incendiul.

 

Incendiul este posibil să fi plecat de la o grămadă de gunoi menajer lăsată nesupravegheată după ardere”, precizează reprezentanții ISU Argeș.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | SMURD