Fără permis, un tânăr din Bilciurești a intrat cu mașina într-un gard și apoi a anunțat poliția că i-a fost furată

de | 07.06.2023 13:43 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bilciureşti, a fost reţinut, astăzi, 7 iunie, pentru 24 de ore.

Fără să dețină permis, el s-a urcat la volanul mașinii și a intrat în gardul unui imobil de pe strada Principală din comuna Dobra.

Când a realizat ce s-a întâmplat, tânărul a fugit de la locul faptei și s-a gândit să sune la poliție și să spună că i-a fost furat autoturismul.

În urma investigaţiilor efectuate a reieşit faptul că, la data de 2 iunie a.c., bănuitul ar fi condus un autoturism, pe strada Principală din comuna Dobra, fără a deţine permis de conducere, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-ar fi izbit de gardul unui imobil.Ulterior, conducătorul auto ar fi părăsit locul evenimentului şi ar fi sesizat prin 112 faptul că autoturismul i-ar fi fost sustras”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, bărbatul a fost arestat pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive, relatează digi24.ro

Oamenii legii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi inducerea în eroare a organelor judiciare.

sursă foto Reporter 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Creștere cu 33% a înmatriculărilor de mașini noi în România! Pe ce loc se află Dacia

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dobra