Minorul care și-a violat fosta iubită în toaleta unui mall – arestat

de | 07.12.2022 11:27 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

După aproape o săptămână, minorul în vârstă de 17 ani, care și-a violat fosta iubită, în vârstă de 15 ani, în toaleta unui mall din Galați, s-a predat.

În toată această perioadă, el a fost căutat de oamenii legii, însă în zadar. Marți, adolescentul s-a prezentat, împreună cu avocata sa, la Judecătoria Galaţi unde s-a predat.

Băiatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Amintim că minora de 15 ani a fost violată în baia mall-ului în seara zilei de miercuri, 30 noiembrie.

Potrivit cercetărilor, se pare că fata s-a întâlnit întâmplător, în zona toaletelor din mall, cu fostul ei prieten, un băiat de 17 ani. Totul s-a întâmplat în jurul orei 19:00 și deși mall-ul era plin de oameni la ora respectivă, nimeni nu a intervenit atunci când a văzut că minora este forțată să intre în grupul sanitar.

Acolo, minorul de 17 ani ar fi amenințat-o că o bate dacă nu întreține raport sexual cu el.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie au ajuns în zona respectivă, însă agresorul sexual nu mai fost găsit la fața locului.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de viol, iar cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, fiind desfăşurate activităţi în vederea depistării adolescentului bănuit de comiterea acestei fapte şi a luării măsurilor legale ce se impun”, a precizat IPJ Galaţi la data respectivă.

Foto descriptiv wowbiz

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mașină răsturnată în Căteasca! O persoană este rănită

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: