O femeie și-a bătut iubitul până l-a băgat în spital!

de | 01.02.2023 17:32 | Știri, Eveniment, Național

O femeie din oraşul Câmpeni, judeţul Alba, nu mai are voie să se apropie de iubitul ei, după ce l-a bătut până l-a băgat în spital. Totul a avut loc după consumul de alcool, pe fondul unor discuţii în contradictoriu.

Ea i-a provocat pertenerului său leziuni la nivelul unei coapse, pentru care acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit Digi24.

Conform unui comunicat transmis, miercuri, AGERPRES, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, Poliţia Oraşului Câmpeni a fost informată de către un bărbat, de 48 de ani, cu privire la faptul că a fost agresat de către concubina sa.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în seara zilei de 30 ianuarie, pe fondul unor discuţii contradictorii şi al consumului de alcool, femeia, în vârstă de 50 de ani, şi-ar fi agresat partenerul, provocându-i leziuni la nivelul unei coapse, pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale. În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecţie provizoriu, iar femeii i-a fost interzis să se apropie de partenerul său”, scrie în comunicat, potrivit sursei citate.

Cercetările continuă față de femeie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, fiind întocmit dosar penal.

Foto descriptiv.
Sursa Foto anamariavasile.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro 

Un argeșean s-a dat drept angajat oficial al unei instituții publice pentru a fura 1.200 de euro de la o femeie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: