O femeie și-a convins familia să se sinucidă în grup! S-au aruncat de la balcon!

de | 22.03.2023 21:27 | Știri, După locație, Eveniment, Național

O tragedie șocantă s-a petrecut în Montreux, Elveția., acolo unde o familie s-a sinucis în grup din cauza războiului din Ucraina.

O femeie și-a convins soțul, sora și copiii să sară în gol de la etajul șapte. În urma evenimentului, un singur membru a supraviețuit, fiind vorba de fiul în vârstă de 15 ani, care a fost grav rănit, conform Antena 3 CNN.

Nasrine Feraoun, în vârstă de 41 de ani, sora ei geamănă, Narjisse, soțul ei, Eric David, în vârstă de 40 de ani, și fiica lor, în vârstă de doar opt ani, s-au stins.

Poliția susține teoria sinuciderii colective după ce analizele medico-legale nu au arătat niciun semn de violență pe trupurile celor decedați, iar în urma autopsiilor nu au fost găsite urme de droguri.

Martorii au spus că niciunul nu a țipat în cădere.

 

Foto Shtiu

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un grup format din 4 minori a spart două școli!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole