O femeie dintr-un centru pentru persoane cu dizabilităţi îl acuză pe un alt beneficiar de viol!

de | 14.07.2023 19:56 | Eveniment, Național

O femeie în vârstă de 36 de ani dintr-un centru de recuperare şi reabilitare neuropsihică aparţinând Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a acuzat că ar fi fost agresată de un alt beneficiar.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru viol, conform Digi24.

La data de 13 iulie 2023, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Banca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 36 de ani, dintr-un centru de asistenţă socială destinat persoanelor cu handicap, din comuna Vutcani, judeţul Vaslui, ar fi fost victima unui abuz sexual. În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs infracţiunea cercetată şi pentru dispunerea măsurilor legale”, a declarat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, pentru Agerpres, potrivit sursei citate.

Centrul a avut de-a lungul timpului mai multe verificări, în urma sesizării unor abuzuri de către beneficiari şi instituţii neguvernamentale.

Sursa foto: Observator

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

L-ați văzut? Argeșean de 28 de ani, cu afecțiuni medicale – DISPĂRUT de câteva zile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: