Femeie din Pitești- prinsă cu permis de conducere fals! Ce a pățit aceasta

de | 05.03.2023 12:12 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Femeie din Pitești- prinsă cu permis de conducere fals! Ce a pățit aceasta

O femeie, în vârstă de 54 de ani, din Pitești, conducea liniștită pe drumurile din România, deși nu deține permise de conducere valabil pe teritoriul țării noastre.

Aceasta a fost depistată de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, vineri, 3 martie, în urma unui control de rutină. Ea a fost oprită de oamenii legii, pe Calea Câmpulung din Pitești, prezentând un permis de conducere emis de autoritățile poloneze.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că permisul de conducere al femeii este fals. Astfel, a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în acest caz, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs fapta.

Foto descriptiv Suceava Live

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Criminalul de 16 ani a fost arestat pentru 30 de zile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: