Festival de rock în Pitești! Rampă de lansare pentru tineri

de | 25.06.2022 16:06 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Primăria Municipiului Pitești a pregătit o surpriză pentru tineri, în luna iulie urmând să fie organizat Rock Festival.

Fiind orașul unei generații de rock, Piteștiul oferă tinerilor muzicieni o rampă de lansare prin acest festival. De asemenea, va fi un prilej de bucurie și pentru iubitorii de muzică.

rebelx fetival - Festival de rock în Pitești! Rampă de lansare pentru tineri

Foto Facebook

Evenimentul va avea loc în Parcul Lunca Argeșului, în perioada 8-9 iulie, fiind prima ediție a festivalului de rock pentru tineri „Rebel X”.

Cele mai noi, frumoase și tinere trupe de rock vor transmite participanților energia lor pozitivă, pe aceeași scenă urmând să concerteze și trupe consacrate.
Evenimentul este organizat de Asociația „LA PIETRE”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești: A doua etapă a recensământului este în desfășurare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole