O fetiță de 3 ani s-a înecat într-o groapă săpată de părinți, în Cluj-Napoca!

de | 27.06.2023 09:44 | Știri, Eveniment, Național

O fetiță de doar 3 ani a murit înecată, după ce ar fi căzut într-o groapă săpată de tatăl ei în curtea casei pentru a face un beci.

Evenimentul s-a petrecut seara trecută în jurul orei 19:00, în curtea unei case din Finișel, comuna Săvădisia, din Cluj-Napoca.

Într-un moment în care nu a fost supravegheată de părinții ei, fetița a căzut în groapa care se umpluse de apă în urma ploilor abundente, relatează antena3.ro

Micuța a fost găsită inconștientă de către mama acesteia.

La locul tragediei s-au deplasat două ambulanțe SMURD, pompierii, poliția, dar și elicopterul medical de la Jibou.

Medicii care au sosit la fața locului au încercat să o resusciteze mai bine de o oră, însă, din păcate, au fost nevoiți să constate decesul.

În urma celor întâmplate, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere de inculpă și continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment.

Familia lovită de tragedia mai are un băiețel mai mare, iar pentru a avea grijă de ei, mama micuților a renunțat la locul de muncă.

De asemenea, a fost sesizată și Direcția pentru Protecția Copilului, care va face face propria anchetă. Până în aceste momente nu există niciun indiciu care să arate că cei doi copii ar fi fost neglijați de părinți.

sursă foto antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Femeie salvată în ultima clipă de la înec!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj

Ultimele articole