Fetiță de 9 ani- violată de iubitul mamei și de un prieten al acestuia!

de | 24.11.2022 13:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Caz șocant în România! O fetiță de 9 ani a fost violată, de mai multe ori, de iubitul mamei, dar și de un prieten al individului.

Coșmarul s-a întins pe o perioadă de doi ani, între 2020-2022, de când femeia, în vârstă de 32 de ani, din Aiud, s-a mutat acasă la concubinul ei, în Cluj Napoca. Pe 18 noiembrie, mama fetiței s-a hotărât să meargă la Poliție și să îl reclame pe iubitul ei. Aceasta spune că ar fi fost agresate de individ, iar minora a fost violată.

Însă, este inexplicabilă reacția târzie a femeii, care în toată această perioadă a tăinuit faptele. Mai mult, potrivit acesteia, ar fi fost martoră la unul dintre violurile la care fiica ei a fost supusă, iar la scene ar fi participat și un prieten al partenerului mamei, care a profitat de fetiță.

La data de 18 noiembrie 2022, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 32 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că, în perioada 2020 – 2022, în care ar fi avut o relaţie de concubinaj cu un bărbat de 36 de ani, din Cluj Napoca şi ar fi locuit la domiciliul acestuia, împreună cu fiica ei minoră, ar fi fost agresate de către acesta, iar minora, în vârstă de 9 ani, ar fi fost violată”, a transmis, joi, IPJ Alba.

Cei doi bărbați, dar și mama copilei, au fost reținuți, iar ulterior au primit măsura arestului preventiv. Bărbații sunt cercetați pentru agresiune sexuală, corupere sexuală, viol şi rele tratamente aplicate minorului, iar femeia pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la agresiune sexuală, complicitate la viol, corupere sexuală şi rele tratamente aplicate minorului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PITEȘTI: Plecat din spital, găsit leșinat în stradă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole