Ieri cu SAJ, azi cu SMURD! De fericire că e sănătos, un piteștean a băut până a ajuns la spital

de | 24.11.2022 11:38 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Pitești

Un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din muncipiul Pitești, a fost găsit în cursul acestei zile, de către polițiștii locali, în timp ce se afla căzut, pe spațiul verde, în zona Exercițiu din Pitești.

Din verificări, oamenii legii au constatat că piteșteanul tocmai ieșise din spital, unde ajunsese, la UPU Pitești, în urma unor traumatisme suferite la cap și la brațul stâng.

După ce a plecat din spital, omului i s-ar fi făcut rău. Din fericire, a fost găsit de polițiștii locali, care au sunat de urgență la 112, iar un echipaj SAJ a ajuns la locul solicitării.

barbat cazut strada 1 - Ieri cu SAJ, azi cu SMURD! De fericire că e sănătos, un piteștean a băut până a ajuns la spital

Foto Poliția Locală Pitești

Bărbatul a ajuns la UPU Pitești cu un echipaj al SAJ, miercuri după-amiază, după ce a căzut și s-a ales cu traumatismele respective. Se pare că omul a băut până când a căzut, efectiv, din picioare, lovindu-se la cap și mână.

Ajuns la urgențe, bărbatului i s-au făcut investigații medicale, iar ulterior a fost internat până în această dimineață. Pentru că analizele arătau că starea omului nu mai necesită internarea, i-a fost permis să plece.

Ulterior, acesta a ajuns, din nou, în aceeași stare ca în ziua de miercuri, la UPU Pitești, însă de această dată cu un echipaj SMURD. Cel mai probabil, omul s-a bucurat atât de mult că în urma investigațiilor medicale s-a dovedit că este sănătos, încât a hotărât să sărbătorească vestea cu câteva pahare de băutură, încă de la primele ore la dimineții.

Pacientul a ajuns, ințial, în după-amiaza zilei de 23 noiembrie, la Spitalul Județean, unitatea de Primiri Urgențe. A fost investigat de către echipajul medical, iar în urma multiplelor analize care i s-au făcut, pacientul a fost externat. Astăzi, s-a reîntors la spital cu aceleași probleme, urmând să fie din nou investigat”, a transmis Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgențe Pitești, pentru Anchetaonline.ro.

Acum, bărbatul este supus, iarăși, controlului medical.

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, în urma unui comunicat emis de Poliția Locală Pitești, interpretat eronat din cauza datelor incomplete și comentat greșit de cititori, formulăm următoarele precizări:
Pacientul la care se face referire a fost adus la SJU Pitești, în data de 23 noiembrie, cu un echipaj al SAJ, unde a fost investigat corespunzător. Prezenta leziuni minore la nivelul feței, ca urmare a precipitării de la același nivel din cauza consumului excesiv de alcool. În această dimineață, în urma rezultatelor, a fost externat. După doar câteva ore, a fost adus, din nou, la Unitatea de Primiri Urgențe, cu un echipaj SMURD, din aceeași cauză, consumul excesiv de alcool. Pacientul se află la investigații. Apreciem că informațiile prezentate în spațiul public sunt incomplete și pun în umbră eforturile cadrelor medicale”, a adăugat purtătorul de cuvânt al SJU Pitești.

Foto Poliția Locală Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Dumnezeu e mare! Traiește, deși mașina este praf!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: