Îți place muzica folk? Hai la Filarmonica Pitești

de | 24.11.2022 12:15 | Știri, Cultură, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Iubitorii de muzică folk sunt așteptați, vineri, 25 noiembrie, începând cu ora 19:00, în sala „Simfonia” a Filarmonicii Pitești, acolo unde va avea loc concertul folk fusion Graiu, susținut de bandul Filarmonicii Pitești, Alina Ciolcă (tamburină, voce), Mac Marian Aciobăniței (chitară electrică) și Adrian Chepa (percuție,chitară bass, Jew’s Harp).

În program: Afro-Doina, Eve and Adam/John the Revelator /John on the Island,Coanticu lu Boșca, Iancu Jianu, Lost John, Nu nă dzăț patrioți, Wade in the water, C-așa giucau bătrânii, Stulia, Cântecul miresei, Downtown Money Waster/Ol dollar mamie, Batu giumaru, Chitu Mila, Preste codru-am amnaveit, Black Woman, Mi lo dorlu, Lucky holler/Early in the morning, Trandafir de pe răzor și Soul of a man.

Artiștii vă propun o fuziune în sunet și în spirit între romanități orientale și moșteniri afro-americane cu un concert ce pune în oglindă muzical, stilistic și conceptual folclor în graiul afro-american de la rădăcinile muzicilor blues și jazz cu folclor vlah în graiuri din cele patru dialecte istorice românești”, transmite managerul instituției, Gabriel Niță.

Cei care doresc să se bucure de o seară relaxantă în compania artiștilor de la Filarmonica Pitești, pot cumpăra bilete de la casa de bilete a instituției sau accesând site-ul www.iabilete.ro. Prețul unuia este de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului.

Elevii și studenții au reduceri, prețul unui bilet fiind de 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, ori 15 lei, în funcție de locul ocupat în sală.

Instituția mai transmite că abonamentele sunt valabile pentru acest concert.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Viață de CARTEA RECORDURILOR! Cum trăiește o pisică peste 120 de ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: