O fetiță a fost filmată în timp ce se dă pe un leagăn improvizat pe balconul unui apartament, la etajul 3!

de | 18.05.2023 20:49 | Știri, Eveniment, Național

Imagini șocante au apărut pe rețelele de socializare, după ce au fost filmate de un localnic din Florești, județul Cluj. O fetiță care se balansează cu putere într-un leagăn improvizat în balconul deschis al unui apartament, este surprinsă în filmarea publicată pe TikTok.

În imaginile ce au fost surprinse în cursul zilei de miercuri, se observă cum o fetiță de aproximativ 5-6 ani se dă în leagăn, singură, în balconul deschis al apartamentului situat la etajul 3, conform Antena 3 CNN.

Ziceți voi dacă e normal ce a făcut părintele acela? I-a făcut un leagăn la etajul 3 și fata se dă, se dă și, din ce văd, numai niște sticlă o protejează (…) Vai de capul meu! Și se și împinge cu picioarele”, spune martorul care a filmat și a publicat filmarea pe TikTok, potrivit sursei citate.

 

Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incredibil! Incendiu violent, cu mari degajări de fum, pe platforma Săvinești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole