Filip Cristian, un cunoscut tik-toker, este căutat de Poliţie: „Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112”

de | 29.09.2023 11:55 | Știri, Eveniment

Filip Cristian, un tânăr influencer de pe TikTok, care are o comunitate de peste 100.000 de oameni, este căutat de Poliţia Capitalei. Tânărul a dispărut de acasă!

Dispariția sa a fost sesizată la data de 29 septembrie 2023.

Influencerul, care era implicat în afaceri cu criptomenede, iar pe TikTok se prezenta drept antreprenor şi investitor la bursă, a plecat de la adresa de domiciliu, din Sectorul 4 și nu a mai revenit până în prezent.

Tânărul dispărut se numeşte FILIP CRISTIAN TITIAN, este în vârstă de 21 de ani şi are următoarele semnalmente:

•   Înălţime:1,80 m, greutate 70 kg, constituție atletică, ten alb, păr blond, față rotundă, ochi căprui.

•  La data dispariției purta adidași negri, cămașă închisă la culoare, pantaloni negri

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112″, se arată în comunicatul Poliţiei, potrivit Antena 3 CNN.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Patronul unei săli de jocuri și a unui magazin din Argeș – Cămătar sub acoperire! Cum își atrăgea victimele care îi erau de fapt clienți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole