anchetaonline.ro

Film în premieră, la Cinematograful „București”

de | 09.12.2022 11:15 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Film în premieră!

Sâmbătă, 10 decembrie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul străin „Rețeaua Jane”.

Filmul este în regia lui Phyllis Nagy iar în rolurile principale îi puteți vedea pe: Elizabeth Banks, Sigourney Weaver, Chris Messina, Wunmi Mosaku și Kate Mara.

 

afis film

 

Despre ce este vorba în film?

Acțiunea filmului se petrece în Chicago, în anul 1968. Joy este casnică şi are parte de o confortabilă viaţă de suburbie alături de soţ şi fiică. Dar o sarcină nedorită riscă să-i pună viaţa în pericol şi Joy îşi dă seama că sistemul medical este incapabil să o ajute. Încercarea ei de a găsi o cale de ieşire din această situaţie imposibilă o va face să descopere The Janes, o organizaţie clandestină formată exclusiv de femei care i-ar putea oferi o alternativă mai puţin riscantă. Iar viaţa lui Joy se va schimba o dată pentru totdeauna…

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cinematograful București