Film inspirat din fapte reale, duminică, 6 august la Cinema „București”

de | 03.08.2023 09:03 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Cinematograful de artă „București” va reproiecta, sâmbătă, 5 august 2023, de la ora 18.00, filmul „Ultima noapte”, regizat de Andrea Di Stefano.

film

Rolurile principale sunt jucate de: Pierfrancesco Favino, Linda Caridi, Antonio Gerardi și Francesco Di Leva.

Despre ce este vorba în film?         

Franco Amore își pregătește discursul de pensionare. Este ultima lui noapte din cei 35 de ani în slujba poliției. În lunga sa carieră nu a tras nici măcar o dată pentru a ucide și întotdeauna s-a străduit să rămână onest. Ce nu știe el este că are în față cea mai lungă și dificilă noapte din viață și că pericolul amenință tot ceea ce contează pentru el: cariera sa, dragostea pentru soția sa, prietenia cu partenerii de echipă, chiar și propria-i viață.

În „Ultima noapte” a lui Amore, Milano este scena unor evenimente care se vor succeda cu repeziciune, în timp ce lumina dimineții pare tot mai departe.

Biletul la acest film este 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi

De precizat că filmul a avut premiera în România, în data de 23 iunie 2023.

film

Duminică, 6 august 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „La Civil”.

Filmul este regizat de Teodora Mihai iar în rolurile principale se află: Arcelia Ramírez, Alvaro Guerrero, Jorge A. Jimenez și Ayelén Muzo.

Povestea filmului este inspirată din fapte reale și spune povestea lui Cielo, o mamă din Mexic care își caută fiica răpită de membrii unui cartel de droguri. Cum autoritățile nu reușesc să o ajute, Cielo ia lucrurile în propriile mâini și se transformă treptat din gospodină în activistă a răzbunării.

Un bilet la acest film este doar 6 lei. Studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere iar elevii de 75%.

 

Foto: Cinematograful „București”

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cinematograful București

Ultimele articole