Film inspirat din fapte reale, la Cinema „București”

de | 28.09.2023 13:07 | Lifestyle, Pitești

  • Invitație la film!

Cinematograful de artă „București” va proiecta în premieră filmul „Din alte vieți”, sâmbătă, 30 septembrie  2023, de la ora 16.00.

film afis 30 septembrie 2023

Filmul este regizat de Celine Song iar în rolurile principale se află Greta LeeTeoYoo și John Magaro.

În coreeană există un cuvânt, „in-yun”. Se traduce „soartă”. Dar, mai ales, se referă la modul în care destinul aduce doi oameni împreună pe baza nenumăratelor legături din viețile lor anterioare.

Despre ce este vorba în film? Nora și Hae Sung au o legătură specială încă din copilărie, dar drumurile lor se despart atunci când familia Norei emigrează din Coreea de Sud. 20 de ani mai târziu, în New York, cei doi se regăsesc pe parcursul unei săptămâni, timp în care își confruntă noțiunile despre iubire și destin.

Un bilet la acest film este doar 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

afis film 1 octombrie 2023

Pe 1 octombrie 2023, de la ora 18.00 va fi proiectat în premieră la Cinematograful de artă „București”- filmul „Tigrul”. Acesta este regizat de Andrei Tănase, în rolurile principale fiind Cătălina Moga, Paul Ipate și Alex Velea.

În film, Vera, care este medic veterinar la o gradină zoologică dintr-o mică localitate din Transilvania, este măcinată de probleme personale și are o cădere nervoasă. Un tigru de la Zoo evadează iar Vera este nevoită să plece în căutarea lui.

De precizat că acest film este inspirat de fapte reale petrecute la Sibiu în anul 2011.

Doar 6 lei este biletul la acest film cu reducerile aferente:  de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

 

Foto: Cinematograful „București”

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Pitești. Laleaua de Aur – concurs internațional de muzică pentru copii și tineri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cinematograful București