anchetaonline.ro

Film în premieră, la Cinematograful „București”, sâmbătă, 12 noiembrie

de | 09.11.2022 15:41 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Șâmbătă, 12 noiembrie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul românesc „Metronom”.

Regia filmului îi aparține lui Alexandru Belc iar în rolurile principale sunt actorii Șerban Lazarovici și Mara Bugarin.

noiembrie film la cinematograf bucuresti

Despre ce este vorba în film?

În timp ce Țiriac și Năstase joacă Finala Cupei Davis împotriva Americii în 1972, doi liceeni se iubesc și scriu scrisori la emisunea METRONOM de la Europa Liberă. Când el primește aprobarea să plece definitiv din țară, împreună cu familia, ei știu că trebuie să se despartă, dar nu se așteptau ca ultimele zile împreună să devină hotărâtoare pentru întreaga lor viață.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

   afis 12 noiembrie 2022

A doua zi, duminică, 13 noiembrie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul românesc „Capra cu trei iezi”.

Filmul este în regia lui Victor Canache iat în rolurile principale îi putem vedea pe Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Silviu Corbu, Răzvan Ilina și  Antonio Gavrilă.

Acțiunea filmului are loc în România rurală a secolului al XIX-lea. Izolată de lume, o văduvă și mamă a trei copii (actrița Maia Morgenstern) este nevoită să țină piept unui vechi prieten de familie care,    văzându-i fără apărare, își dă-n vileag adevărata natură sadică (actorul Marius Bodochi).

afis 13 noiembrie 2022

Filmul este bazat pe una din cele mai cunoscute povești româneşti („Capra cu trei iezi”, de Ion Creangă). Acesta îşi propune să dezvăluie adevărata natură a faimoasei poveşti pentru copii şi să prezinte publicului o nouă perspectivă, una care oferă imaginea reală a tragediei, dincolo de personificări și cântece vesele.

Un bilet la acest film este 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

Citește articolele pe același subiecte: Cinematograful București
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: