Nicio zi fără șoferițe bete în traficul din Argeș!

de | 09.11.2022 15:41 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Încă o șoferiță a fost prinsă beată la volan pe străzile din județul Argeș, în ultima perioada astfel de cazuri fiind întâlnite aproape zilnic de către polițiștii argeșeni.

De această dată este vorba despre o femeie, în vârstă de 54 de ani, din Câmpulung, care conducea o autoutilitară în localitatea Lerești. Șoferița a fost depistată marți, pe 8 noiembrie, semn că sărbătorise Sfinții Mihail și Gavril înainte de a urca la volan.

Potrivit polițiștilor secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, în urma verificării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost condusă la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma faptei sale, șoferița a rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal.

A sărbătorit în avans Sfinții Mihail și Gavril

O altă femeie, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Merișani, a vrut să sărbătorească în avans Sfinții Mihail și Gavril, iar în noaptea de luni spre marți a băut bine și apoi a urcat la volanul mașinii.

Însă, femeia a fost oprită de polițiștii Serviciului Rutier Argeș în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN 7.

Fiind testată cu aparatul etilotest, a reieșit că femeia se afla sub influența alcoolului, reieșind o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferița a refuzat transportul la spital pentru a i se stabili alcoolemia în urma analizelor biologice.

Prin urmare, aceasta a rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal.

Foto descriptiv Observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

România 2022! Un polițist și-a pierdut încărcătorul cu gloanțe din prima zi de muncă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: