O firmă din Argeş face bani grei din construcţia de magazine Lidl şi Kaufland

de | 07.12.2022 20:00 | Curtea de Argeș, Economic

În ultimii ani, hipermarketurile s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie şi, cel puţin în Piteşti, aproape că nu există cartier care să nu aibă măcar un astfel de magazin. Şi se construiesc în continuare, dovadă că cerere există încă. Cea mai accelerată expansiune o are Lidl, care anul acesta a inaugurat zeci de magazine în întreaga ţară, urmat de Kaufland.

Din amenajarea noilor centre comerciale au de câştigat şi constructorii, unele companii de profil fiind specializate în astfel de lucrări. În Argeş, lider pe piaţa construcţiilor de hipermarketuri este o firmă din Curtea de Argeş, Conim Partners SRL, firma controlată de către oamenii de afaceri Ion Moneanu şi Marian Ciucu.

firma Conim constructie Lidl

Firma Conim Partners – afaceri de 32 milioane euro în 2021

Expansiunea retailerilor germani în România s-a dovedit un business profitabil pentru constructorul argeşean, care în 2021 a obţinut cea mai mare cifră de afaceri din istoria companiei, de peste 160 milioane lei, în condiţiile în care cu doar trei ani înainte acest indicator era de doar 53 milioane lei. Conim Partners a ridicat în ultimii ani magazine Lidl şi Kaufland nu numai în Argeş, ci şi în Capitală şi în alte judeţe, precum Constanţa, Giurgiu, Dolj, Braşov, Gorj, Olt etc.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PITEȘTI: Încep lucrările pentru Argeș Mall! 1.400 de noi locuri de muncă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Conim Partners | Curtea de Argeş | Kaufland | Lidl

Ultimele articole