PITEȘTI: Încep lucrările pentru Argeș Mall! 1.400 de noi locuri de muncă!

de | 20.10.2022 13:28 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Economic, Lifestyle, Pitești

Joi, 20 octombrie, au început lucrările pentru noul centru comercial din zona Tudor Vladimirescu din Pitești, „Argeș Mall”.

Proiectul, propus de Prime Kapital, în urmă cu patru ani, este unul dintre cele mai mari investiții din Pitești, din ultimii 30 de ani și presupune reconversia unei zone industriale de aproximativ 13 hectare, din mijlocul orașului, într-un spațiu modern și atractiv.

lucrari arges mall 1 - PITEȘTI: Încep lucrările pentru Argeș Mall! 1.400 de noi locuri de muncă!

 

Odată cu apariția noului centru comercial, vor apărea și noi locuri de muncă, 1.400 mai exact, așa cum informează Primăria Municipiului Pitești.

lucrari arges mall 2 - PITEȘTI: Încep lucrările pentru Argeș Mall! 1.400 de noi locuri de muncă!

Mai mult, va fi rezolvată și problema infrastructurii rutiere în zonă, urmând să fie construită pasarela auto-pietonală care va fluidiza traficul.

arges mall gentea - PITEȘTI: Încep lucrările pentru Argeș Mall! 1.400 de noi locuri de muncă!

Conceptul pentru „Argeș Mall” are în propunerea de dezvoltare urbanistică 17.900 metri pătrați de spații verzi și de recreere în zona Lacului Prundu (echivalentul a 3,5 stadioane de fotbal), create pentru a oferi o oază de natură, atât pentru locuitorii Piteștiului, cât și pentru vizitatorii ocazionali.
Noul centru comercial, ce va avea o suprafață comercială închiriabilă de peste 50.000 de metri pătrați, urmează să fie finalizat în 2024.”, a transmis Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noi drepturi pentru salariați! Mai multe zile de concendiu plătit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: