anchetaonline.ro

Aquagym la Marcea Sport

de | 20.10.2022 13:30 | Știri, Județean, Lifestyle

Apa nu este doar pentru înot. Mediul acvatic poate fi folosit și pentru gimnastică, iar la Marcea Sport aveți atât piscină, cât și un antrenor care să vă coordoneze la sesiunile de aquagym. În apă simți că poți efectua cu mai multă lejeritate mișcările de aerobic, iar acest tip de sport este unul complex punând în mișcare toate grupele musculare.

Aquagym se potrivește atât bărbaților, cât și femeilor, indiferent de vârstă.

Marcea Sport aquagym

Centrul Marcea Sport oferă o opțiune excelentă pentru sport și recreere, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Lecții de înot, sesiuni de saună și jacuzzi, ședințe de masaj sau fotbal și tenis – sunt activitățile cuprinse în pachetul de servicii al Marcea Sport.

Marcea Sport are un bazin generos și antrenori dedicați din partea a trei cluburi cu care colaborează, respectiv 𝑪𝒍𝒖𝒃𝒖𝒍 𝑺𝒑𝒐𝒓𝒕𝒊𝒗 𝑾𝒊𝒏𝒏𝒆𝒓 𝑷𝒊𝒕𝒆𝒔̦𝒕𝒊, 𝑪𝒍𝒖𝒃𝒖𝒍 𝑻𝒐𝒕𝒂𝒍 𝑺𝒑𝒐𝒓𝒕 𝑨𝒓𝒕 și 𝑨𝑪𝑺 𝑽𝒍𝒂𝒅𝒃𝒂𝒍𝒍 𝑨𝒄𝒂𝒅𝒆𝒎𝒚, care vă pot ajuta copiii să se simtă precum peștele în apă.

Marcea Sport înot

Pentru un răsfăț suprem, pentru care vă va mulțumi fiecare părticică a corpului, vă puteți programa și la masaj. Programul cabinetului este între 11:00  și 21:00 și puteți alege dintr-o gamă completă de tipuri de masaj, de la cel de relaxare la cel terapeutic. Aceste proceduri au durate cuprinse între 35 și 80 minute în funcție de tipul de masaj ales.

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦ă𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐭 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐥𝐚 telefonul 𝟎𝟕𝟕𝟎𝟒𝟖𝟕𝟔𝟔𝟏 𝐬𝐚𝐮 𝐥a 𝐫𝐞𝐜𝐞𝐩𝐭̦𝐢𝐚 𝐛𝐚𝐳𝐞𝐢 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯𝐞, la 0723522993, de unde puteți afla toate informațiile care vă interesează referitor la programări, tarife și proceduri.

Marcea Sport spa

Terenul de sport este pretabil pentru fotbal pe sintetic, tenis de picior, tenis de câmp, baschet și teqball.

După un asemenea efort, ai posibilitatea de a te relaxa și destinde în zona de SPA, unde aveți la dispoziție bazinul de înot, saună umedă, saună uscată și jacuzzi.

Marcea Sport spa sauna

Contact Marcea Sport: 0723522993

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcea Sport