Topul firmelor din Argeș! Eveniment important organizat de CCIA Argeș

de | 20.10.2022 15:07 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Județean

Miercuri, 19 octombrie, la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a organizat unul dintre cele mai așteptate evenimente de către oamenii de afaceri din Argeș, și anume Gala de Premiere Topul Firmelor din Argeș 2022.

ccia 2022 2 - Topul firmelor din Argeș! Eveniment important organizat de CCIA Argeș

Evenimentul s-a desfășurat la Complexul Star din Bascov și a reunit cele mai performante firme din Argeș pe baza rezultatelor financiare centralizate din anul anterior.

ccia7 - Topul firmelor din Argeș! Eveniment important organizat de CCIA Argeș

Topul Firmelor din Argeș a fost momentul în care am premiat pe reprezentanții mediului de afaceri și totodată o excelentă ocazie de a aduce împreună și de a crea conexiuni între oamenii de afaceri din Argeș”, au transmis reprezentanții CCIA Argeș.

ccia 2022 3 - Topul firmelor din Argeș! Eveniment important organizat de CCIA Argeș

Evenimentul, ajuns la ediția a XXVII-a, s-a bucurat de prezența celor mai importante companii din județul nostru, dar și de reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie a României – în persoana Domnului Președinte Mihai Daraban, a Domnului Secretar General Ovidiu Silaghi și a Domnului Consilier Șerban Mihăilescu).

De asemenea, la eveniment au participat reprezentanți ai administrației locale – Consccia8 - Topul firmelor din Argeș! Eveniment important organizat de CCIA Argeșiliul Județean Argeș, Instituția Prefectului Județul Argeș, Primăria Municipiului Pitești, Inspectoratul Școlar Județean Argeș și a reprezentanților mediului academic – Universitatea din Pitești.

TUTUROR PARTICIPANȚILOR vă adresăm calde mulțumiri!”, adaugă reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș.

ccia 2022 1 1 - Topul firmelor din Argeș! Eveniment important organizat de CCIA Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole