Fiul șefei de la Finanțe, Aura Negru, a deschis o clinică dentară în Topoloveni

de | 25.11.2023 19:25 | Din ediția tipărită, Lifestyle, Topoloveni

▼Medicii Vlad Negru și Marius Banu au inaugurat Dentalix

Vlad Negru AuraNegru - Fiul șefei de la Finanțe, Aura Negru, a deschis o clinică dentară în Topoloveni

O clinică stomatologică cu dotări de top și personal profesionist a fost inaugurată săptămâna trecută în orașul Topoloveni. Unul dintre fondatori este doctorul stomatolog Vlad Negru, fiul șefei Finanțelor Publice Argeș, Aurora-Georgeta Negru, care a ales să aducă servicii premium acasă, în Topoloveni, locul de origine al mamei sale. Acesta, alături de Marius Banu, au pus pe picioare clinica Dentalix, aducând echipamente de ultimă generație, dar și pasiunea pentru stomatologie care îi caracterizează pe cei doi. Dentalix are în dotare computer tomograf, sterilizatoare și sală de operații.

Dentalix - Fiul șefei de la Finanțe, Aura Negru, a deschis o clinică dentară în Topoloveni

La evenimentul de inaugurare au fost prezenți ministrul Justiției, Alina Gorghiu, președintele CAS Argeș, Ionuț Gheorghe, prefectul Radu Perianu, fiind foarte apreciată această nouă investiție în beneficiul argeșenilor.

Vlad Negru si Alina Gorghiu - Fiul șefei de la Finanțe, Aura Negru, a deschis o clinică dentară în Topoloveni

Medicul Vlad Negru a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF „Carol Davila” București, promoția 2021, iar practica a început-o din perioada studenției, în cadrul unei clinici aflate în centrul Piteștiului, Dr. Teo, unde a tratat pacienți de toate vârstele, interacționând foarte bine și cu cei mai mici dintre ei și făcându-i să se simtă confortabil, chiar dacă erau pe scaunul stomatologic.

Dentalix - Fiul șefei de la Finanțe, Aura Negru, a deschis o clinică dentară în Topoloveni

Mai mult, acesta este nominalizat și la categoria „Tânărul clinician” în cadrul Galei Romanian Dental Awards, organizată pe 9 decembrie de către Ectopic Society.

În prezent, își desfășoară activitatea atât în propria clinică, inaugurată anul acesta, cât și în cadrul altor clinici private, pentru a rezolva cazuri de reabilitări totale complexe alături de cei mai performanți din domeniu. Pentru el, stomatologia este o artă și un mod de a-și pune în aplicare creativitatea. De aceea, alege să abordeze cazurile multidisciplinar pentru a obține rezultate predictibile, funcționale și estetice.”, se arată în scurta prezentare făcută de Ectopic Society. 

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: