Flagrant și percheziții! Traficanți de droguri- prinși în Mioveni

de | 25.05.2022 15:24 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Mioveni

Doi tineri din Mioveni, de 20, respectiv 21 de ani, s-au trezit, marți, cu mascații peste ei. Bărbații sunt bănuiți de trafic de droguri de risc.

În urma Perchezițiilor, desfășurate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au fost descoperite şi ridicate: aproximativ 15 grame de fragmente vegetale, două grindere, două cântare de precizie, ustensile pentru porționarea și consumul drogurilor și două telefoane mobile.

perchezitii droguri 1 - Flagrant și percheziții! Traficanți de droguri- prinși în Mioveni

Mai mult, în aceeași zi, oamenii legii au organizat un flagrant, fiind prins, în Pitești, un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, chiar în timp ce încerca să vândă droguri. Totodată, polițiștii au ridicat din mașina bărbatului și o armă, susceptibilă a fi supusă autorizării.

perchezitii droguri 3 - Flagrant și percheziții! Traficanți de droguri- prinși în Mioveni

Din cercetări s-a stabilit faptul că persoanele bănuite ar fi comercializat, din ianuarie a.c. și până în prezent, diverse cantități de droguri de risc, în municipiul Pitești și orașul Mioveni.”, transmite IPJ Argeș.

perchezitii droguri 2 - Flagrant și percheziții! Traficanți de droguri- prinși în Mioveni

Cei trei tineri au fost aduși la audieri, la DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti. Ulterior, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie dispuse măsuri preventive.

Acţiunile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La activități au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș”, adaugă oamenii legii.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Percheziții în Argeș și alte 18 județe! Contrabandă cu aur din Turcia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DIICOT | Mioveni | Pitești