Florin-Bogdan Proca nu va mai candida anul acesta pentru funcția de primar al comunei Berevoești

de | 04.04.2024 12:15 | Județean, Administrație

Florin-Bogdan Proca a anunțat printr-un mesaj transmis pe pagina de socializare faptul că NU va mai nu va mai candida anul acesta pentru funcția de primar al comunei Berevoești.

Florin Proca

Stimați cetățeni și prieteni,
Prin prezentul mesaj, doresc să anunț public decizia mea de a nu candida pentru funcția de primar al comunei Berevoești, la alegerile locale ce vor urma anul acesta.
A fost o hotărâre grea, cu emoții și trăiri, dar este o decizie strict personală fără a exista alte motive (juridice sau de altă natură) sau o altă apartenență politică. Acest moment nu este un pas în spate, voi rămâne lângă echipa din care fac parte, și o voi susține cu mândrie pentru că este o echipă puternică, formată din oameni și pentru oameni.
Acum, la finalul celui de-al treilea mandat de primar, mă consider mulțumit de activitatea mea, de tot ce am realizat în cei 12 ani aflat în fruntea primăriei. Astăzi, sunt împlinit că am reușit să fac echipă cu fiecare dintre dumneavoastră și acum putem privi în urmă cu plăcere.
Dacă consider aceste clipe, momentul de bilanț pentru întreaga mea activitate, rezultatele sunt pozitive atât pe plan politic cât și administrativ, fapt care îmi demonstrează că toate promisiunile mele au fost obligații îndeplinite”, a transmis Florin-Bogdan Proca pe pagina de Facebook. 
Acesta precizează că își dorește ca pe viitor să acorde mai multă atenție familiei dar și parcursului său personal.
Pe viitor îmi doresc să acord o mai mare atenție familiei si parcursului meu personal, fapt pentru care am convingerea că îmi înțelegeți pe deplin decizia. Personal vă voi respecta continuu și vă consider o parte importantă din acest capitol, din viața mea.”
Totodată Florin-Bogdan Proca mulțumește în mesajul transmis tuturor locuitorilor comunei Berevoești care l-au susținut timp de 12 ani, din luna iunie a anului 2012 și până în prezent.
Dragi locuitori ai comunei Berevoești, doresc încă odată să vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o continuu încă din luna iunie 2012, când, cu ajutorul dumneavoastră am devenit cel mai tânăr primar din județul Arges, la doar 24 de ani.
Vă mulțumesc pentru tot ce am învățat de la fiecare dintre dumneavoastră, vă asigur în continuare de tot respectul și aprecierea mea și vă garantez că toată viața vă privesc ca fiind o familie, o familie unită pentru comunitatea în care trăim.
Cu deosebit respect,
Florin-Bogdan PROCA”
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Berevoești

Ultimele articole