anchetaonline.ro

Forțe noi la ISU și Jandarmeria Argeș

de | 11.07.2022 14:36 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Forțe noi se alătură Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „căpitan Puică Nicolae” al judeţului Argeș și Jandarmeriei Argeș.

Este vorba de nouă studenți ai Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” care fac stagiul de practică în Argeș, sub îndrumarea tutorilor profesionali.

Studenții vor participa la activitatea în cadrul structurilor de intervenție, alături de pompierii argeșeni. Ei vor petrece următoarea lună de zile „îmbunătăţindu-și cunoştinţele şi formându-și deprinderile necesare unui bun salvator prin studiu și practică.”

Studenți în practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș Basarab I

Și Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș Basarab I se mândrește cu forțe proaspete. Astfel, până la data de 5 august, studenți din cadrul Academiei de Poliție ”Al. I. Cuza” București, din anii I și II, vor desfășura stagiul de practică în cadrul unității argeșene.

jandarmi arges - Forțe noi la ISU și Jandarmeria Argeș

Foto Facebook

În cadrul acestui stagiu, viitorii ofițeri jandarmi vor desfăşura misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, având astfel posibilitatea să-şi însuşească deprinderile practice specifice activităţii pe care o vor desfășura după terminarea studiilor”, transmite Jandarmeria Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dezvăluiri din dosarul primarului de la Călineșt! A sărutat-o și a mângâiat-o în zone intime pe tânăra angajată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | Jandarmeria Argeș