anchetaonline.ro

Tânără prinsă la volan, deși nu avea permis de conducere

de | 11.07.2022 15:05 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

S-a ales cu dosar penal, pentru că a încercat să experimenteze cum e să fii șoferiță, deși nu deține permis de conducere. Este vorba despre o tânără de 22 de ani, din Schitu-Golești, care a fost prinsă de polițiști conducând un autoturism pe DC 40, în comuna Poienarii de Muscel- Mioarele, deși nu are permis de conducere.

De asemenea, alături de ea se afla și proprietarul mașinii, un bărbat de 36 de ani.

În urma ispravei sale, tânăra s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunea de conducere fără drept. Și proprietarului mașinii i s-a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de încredințae a unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o personă ce nu deține permis de conducere.

170 de amenzi și 14 permise de conducere reținute

În numai 24 de ore, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș și cei ai structurilor rutiere municipale și orășenești au aplicat 170 de amenzi, în valoare totală de aproape 40.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 14 permise de conducere, iar 12 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Foto BZI

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dezvăluiri din dosarul primarului de la Călineșt! A sărutat-o și a mângâiat-o în zone intime pe tânăra angajată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: