Forțe proaspete! 5 noi polițiști încadrați la IPJ Argeș

de | 10.04.2023 14:42 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Forțe proaspete! 5 noi polițiști încadrați la IPJ Argeș

Forțe noi la IPJ Argeș! Luni, 10 aprilie, cinci absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina s-au prezentat la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, pentru prima zi de muncă.

Tinerii polițiști, care au obținut medii de absolvire între 9,37 și 9,73, au fost repartizați în funcție de posturile vacante existente. Astfel, ei își vor desfășura activitatea în cadrul structurilor operative de ordine publică și rutieră, astfel: doi în cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și câte unul în cadrul Secțiilor de Poliție Rurală Rucăr, Hârtiești și Albeștii de Argeș.

politisti ipj arges 1 - Forțe proaspete! 5 noi polițiști încadrați la IPJ Argeș

IPJ Argeș

Pentru o perioada de 6 luni, agenții de polițiție vor fi sub îndrumarea unui tutore, polițist cu experiență.

Îi felicităm pentru alegerea de a urma această profesie și le dorim SUCCES ÎN CARIERĂ!”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Foto IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primul tunel la nivel de autostradă pe A1, Pitești-Sibiu! Când vor începe lucrările

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole