Forte Vita – brandul argeșean care prețuiește sănătatea

de | 31.07.2023 23:00 | Știri, Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Exemplu de bună practică privind dezvoltarea unui concept de business local pe o piață dominată de către jucători mari, de talie națională și internațională, brandul argeșean Forte Vita își consolidează poziția an de an, bifând nu numai rezultate financiare menite să certifice valabilitatea strategiei de dezvoltare, ci și o recunoaștere publică, de brand.

Bazele companiei au fost puse, în anul 1997, de către Cristiana Ungureanu – farmacist dedicat asigurării unor servicii de excelență într-un domeniu esențial pentru starea de bine și sănătatea oamenilor din comunitate. I s-a alăturat în timp – cu aceeași determinare și dorință de a construi o afacere de familie cu rol social și public – fiul său, Dan Ungureanu Jr., care a ales să împărtășească nu numai aceeași carieră profesională, ci și același traseu antreprenorial.

În prezent, Forte Vita reprezintă un lanț de farmacii și un centru privat de servicii medicale – un complex de business în domeniul sănătății axat pe servicii de excelență, pe soluții personalizate și, mai ales, pe grija pentru nevoile fiecărui pacient.

Forte Vita

Un lanț de farmacii în care profesionalismul și empatia se îmbină cu inovația

Forte Vita se diferențiază pe o piață puternic concurențială prin dedicarea echipei de farmaciști și asistenți, prin asigurarea unui pachet complex de servicii care îmbină calitatea și varietatea produselor comercializate cu instruirea personalului în direcția asigurării celor mai bune soluții pentru sănătatea oamenilor cu care interacționează.

Această echipă dedicată de profesioniști reprezintă coloana vertebrală a afacerii, în condițiile în care fiecare membru al echipei deține o experiență vastă în domeniul farmaceutic, precum și o pasiune pentru domeniul sănătății”, explică farmacistul Cristiana Ungureanu, fondator al brandului argeșean, originea succesului bifat în cei peste 25 de ani de activitate.

Pe aceste principii solide a crescut brandul Forte Vita, calitatea și eficiența actului profesional fiind constant dublate de viziune și de conectarea echipei la cele mai noi studii și evoluții aferente industriei farmaceutice. Adaptarea permanentă, dinamică și curajul de a dezvolta sunt note personale, implicarea tânărului farmacist Dan Ungureanu Jr. în creșterea acestei companii de familie materializându-se în soluții din ce în ce mai performante dedicate zecilor de mii de pacienți pe care îi deservește lanțul Forte Vita.

Asumându-și un business transformat în misiune de credință, tânărul Dan Ungureanu a dus mai departe și a extins povestea Forte Vita, conectându-o permanent la tendințele și noile descoperiri din industria pharma, extinzând plaja de servicii către comerțul online pentru suplimente, produse naturiste și dispozitive medicale, corelând strategia de consolidare și extindere a brandului cu noile tehnologii și descoperiri în domeniul medical.

Ce a păstrat însă neschimbat și a valorificat cu aceeași dedicare este angajamentul față de pacienți și valorile menite să protejeze sănătatea întregii comunități.

Cunoștințele profesionale solide în ceea ce privește rolul și eficiența produselor comercializate în farmaciile din lanț, precum și preocuparea de a găsi cea mai potrivită soluție de tratament pentru fiecare afecțiune și pentru fiecare pacient au câștigat încrederea și respectul oamenilor care vin cu deschidere către specialiștii Forte Vita, simțind că regăsesc, în aceștia, o grijă autentică pentru sănătatea lor. Dublată de profesionalism și empatie.

„Prețuiește sănătatea!” – sloganul companiei capătă cu adevărat substanță, în lumina viziunii de mai sus.

Un brand care lucrează cu zeci de furnizori pentru a deservi zeci de mii de clienți. Și care face demersuri permanente să vină cât mai aproape de ei și să îi poată deservi cât mai rapid și eficient,  inclusiv prin dezvoltare în sistemul virtual, farmacia devenind accesibilă online, la un click distanță și oferind tuturor informații utile despre sănătate și produse.

Forte Vita

Clinica Forte Vita – cea mai recentă investiție a companiei-brand în sănătatea comunității

Anul 2022 a adus îmbogățirea portofoliului de servicii Forte Vita cu o clinică ultramodernă, deschisă în centrul municipiului Pitești, pe Calea București, la nr. 2A, în care compania argeșeană a reunit toate specialitățile medicale importante și doctori de top.

Un centru privat dedicat serviciilor medicale care se adresează atât adulților, cât și copiilor în domenii-cheie pentru sănătate precum  alergologie, cardiologie, chirurgie plastică, chirurgie vasculară, dermatologie, ecografie, endocrinologie, explorări funcționale, gastroenterologie, hematologie, kinetoterapie – masaj, mamografie, medicină internă, nefrologie, neurologie, neurochirurgie, ORL, obstetrică și ginecologie, ortopedie, ozonoterapie, pneumologie, psihologie, reumatologie – recuperare, urologie, chirurgie pediatrică, ortopedie pediatrică, psihiatrie infantilă, pediatrie, analize medicale.

Nevoile comunității în materie de asistență medicală asigurată în mod profesionist, cu dedicare, cu ajutorul tehnologiilor moderne și într-un cadru accesibil tuturor au fost resorturile din spatele acestei investiții importante pe care compania argeșeană și-a asumat-o curajos și pentru care are obiective ambițioase la nivel de evoluție și pachete de servicii asigurate.

Clinica Forte Vita este centrată pe pacient și pe nevoile acestuia de sănătate, evaluare medicală, întreținere, confort și înțelegere. De aceea, clinica se poziționează la confluența dintre știință și empatie.

Pacientul este deseori o persoană vulnerabilă, fie având o problemă de sănătate, fie având o îngrijorare legată de sănătatea sa. De aceea, primul lucru cu care trebuie să-l întâmpinăm este înțelegerea și o atmosferă primitoare, relaxantă și profesionistă. Primul pas spre vindecare trebuie să fie încrederea în medic, deopotrivă cu încrederea în sine care vine odată cu înțelegerea problemei cu care se confruntă.

 

Al doilea pas este actul medical profesionist, performant într-un cadru perfect organizat și optimizat atât medical, cât și operațional, în slujba pacientului.”, explică reprezentanții companiei Forte Vita misiunea pe care și-au asumat-o în acest nou proiect.

Dan Ungureanu Forte Vita

Și, pentru că oamenii sunt cei care sunt resursa cea mai importantă a fiecărui brand, Forte Vita Farm pune un accent deosebit pe investiția în oameni, fiecare membru al echipei fiind susținut și încurajat să se dezvolte profesional, astfel încât să ofere cele mai bune servicii pacienților.”- sintetizează farmacistul Dan Ungureanu  esența acestui brand pe care îl manageriază inovativ, cu prioritate pentru sănătatea și bunăstarea pacienților.

Un brand Fabricat în Argeș.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Forte Vita Farm