anchetaonline.ro

AFM: Au fost aprobate 426 de dosare de finanțare în cadrul Programului Iluminat Public

de | 28.08.2023 18:58 | Național, Economic

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat că a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Iluminat Public, Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități și Rabla Clasic în urma ședinței Comitetului de Avizare din 28 august 2023.

”Au fost aprobate 426 de dosare de finanțare în cadrul Programului Iluminat Public. UAT-urile declarate eligibile vor semna în perioada următoare contractele de finanțare pentru creșterea eficienţei energetice a infrastructurii de iluminat public”, a precizat președintele AFM, Laurențiu-Adrian Neculaescu, potrivit comunicatului publicat de AFM.

50 de stații de reîncărcare

În cadrul Programului Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități, AFM a finalizat analiza dosarelor depuse și a publicat o nouă listă care conține 14 proiecte acceptate pentru instalarea unui număr de 50 de stații de reîncărcare. De asemenea, au fost aprobate 481 dosare pentru 710 autovehicule și 49 motociclete în cadrul Programul Rabla Clasic. Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul afm, la secțiunile aferente Programelor Iluminat Public, Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități și Rabla Clasic.

Sursă foto: Facebook AFM.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

APIA eliberează adeverințe! Sunt vizați solicitanții schemei de ajutor în sectorul creșterii animalelor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AFM